KRM

IDDIS Café & Brasserie

På IDDIS Café & Brasserie kan du nyte et deilig måltid, en kaffekopp eller annen drikke i historiske omgivelser med moderne fasiliteter.

Kafeen driftes av Christophe O. Samijn og Annelin Boman. Christophe startet sin karriere som 15-åring og har et brennende engasjement for kokkefaget. Han trives aller best når han får ha det gøy på jobb, passe på at de rundt han har det bra, og når han får stå ved kjøkkenbenken. Annelin har lang erfaring innen salg, markedsføring og administrasjon. Hun har relativt kort bransjeerfaring, men er drivkraften som organiserer og sørger for de gode opplevelsene. Christophe og Annelin drifter også restaurantdelen til Det Stavangerske Klubselskab, Huset i Kleivå, som etter hvert har blitt et av Stavangers mest populære selskapslokaler. Her kan gjestestene benytte hele huset inkludert den fantastiske hagen. Christophe og Annelin har et dyktig team rundt seg og er begge genuint interessert i at gjestene skal få en så god opplevelse som mulig, og trives i de respektive lokalene.

Foto: Line Owren.


Åpningstider:
Kafeen følger museets åpningstider, se her.

*Åpningstidene kan utvides på enkelte dager. For spørsmål og bordreservering: iddis@cosba.no

** I vinterhalvåret serveres det ingen lunsj på søndager, men vi har et godt utvalg bakevarer, kaffe og annen drikke.

*** Fra 1/9 2022: Torsdager stenger kjøkkenet 14:30, men kafeen er åpen og serverer kaker, kaffe og annen drikke frem til kl. 19.